persoonlijke ontwikkeling training

Door middel van een persoonlijke ontwikkeling training, ben ik weer opgekrabbeld en kan ik genieten van het leven. Dat was voor een half jaar wel anders, toen ik een flinke burn-out had gekregen. Zelf had ik het niet in de gaten dat ik mijzelf aan de rand van een diep dal bevond. Alles ging op de automatische piloot, genieten kon ik al lang niet meer. Helaas moest ik van mijn omgeving horen dat ik niet meer de persoon was van ruim een jaar geleden. ik was altijd in voor een gezellig feestje en stond altijd vooraan als er iets georganiseerd moest worden.  persoonlijke ontwikkeling training

Het zonnetje in huis

Nadat ik van iemand het zoveelste commentaar had gekregen dat ik alles behalve gezellig was, ben ik mijzelf eens goed in de spiegel gaan bekijken. Inderdaad, wat ben ik van mijzelf geschrokken. Behalve mijn uiterlijk was ook mijn innerlijk alles behalve vrolijk en mooi. Tijd om hier iets aan te veranderen!

Via  Hilde van Veggel Coaching, heb ik deelgenomen aan een sessie. Een breincoaching techniek PMA (Progressive Mental Alignment). PMA helpt je met het ordenenen van je brein en het verwijderen van blokkades en belemmeringen. Nadat ik hier meerdere keren aan had deelgenomen ben ik langzaam weer opgekrabbeld en kan ik weer genieten van het leven.