trouwlocatie

Unieke trouwlocatieGoedemiddag beste mensen, fijn dat jullie weer op mijn blogpagina zijn. Vandaag ga ik het over een onderwerp hebben waar alle vrouwen enthousiast van worden, namelijk een bruiloft. Zo had ik laatst een trouwerij van iemand binnen mijn familie en het werd gehouden op een schitterende trouwlocatie. Alles was tot in de puntjes verzorgt en omdat het zo mooi was, wil ik dit graag met jullie delen. Vooral ook omdat jullie wellicht ooit iets aan deze informatie gaan hebben. Ik geef jullie bij voorbaat al als tip mee om eens te gaan kijken op huizebergen.nl. Hier vind je namelijk alles om een unieke bruiloft te plannen. Dit was dan ook gelijk het eerste wat ik aan mijn nicht vroeg, waar zij dit allemaal bij geboekt had.

trouwlocatie

Unieke locatie in Vught

De trouwlocatie was dus in Vught. Het was niet alleen zeer romantisch maar ook nog eens stijlvol. Natuurlijk droomt elke meisje ervan om zo’n droom bruiloft te hebben. Zelf ik kon mijn tranen niet bedwingen, zo mooi was het. Mijn nicht vertelde dan ook dat zij landgoed Huizebergen dan ook zeer dankbaar was.

Het was overigens ook mogelijk om daar na de bruiloft daar te blijven slapen. Dit hadden enkele familieleden dan ook gedaan. Vooral diegene die van ver moesten komen. Gelukkig had ik zelf een taxi geregeld dus kan samen met andere familieleden op tijd naar huis. Wanneer je overigens naar hun website gaat, zul je zien dat zij ook bedrijfsevenementen hosten. Dus voor de zakelijke lezers ook interessant om eens te bekijken.

Bruiloft in Brabant