post

Hoe Yoga mijn leven verbeterde

Voor ik begon met yoga in 2015, was ik erg pessimistisch ingesteld in het leven. Ik dacht altijd maar dat alles altijd tegen zat: niks verliep ooit gladjes of een keertje gewoon goed. Daarbij vergeleek ik mijn eigen leven tot in de details met het leven van alle anderen om mij heen, van mijn beste vriendin tot mijn oma! Al dat vergelijken gaf me het gevoel dat ik niet ‘genoeg’ had in mijn leven. Ik bleef mijzelf maar vragen: “Hoe komt het dat andere mensen om mij heen zo een succesvol leven hebben opgebouwd, terwijl het erop lijkt dat ze zo weinig te doen hebben en er zo weinig moeite in steken? Ik kreeg het gevoel dat ik altijd maar harder moest werken dan mijn mede studenten en collega’s. Een van de problemen? Ik zat voortdurend in een slachtoffer rol.

Mijn leven voor Yoga

Mijn hoofd zat altijd vol met ideeën over hoe ik meer geld kon verdienen, hoe ik mijn carrière kon verbeteren, terwijl ik mijzelf bleef afvragen hoe ik gelukkiger kon worden. Ik keek nooit naar wie ik nou eigenlijk was, naar mijn sterke en unieke eigenschappen. In plaats daarvan focuste ik op mijn negatieve kanten, waar in 2015 eindelijk een einde aan kwam. In dat jaar besefte ik dat ik helemaal niet tevreden was met mijn werk, ik stond niet in het leven waar en hoe ik wilde staan en nam eindelijk het besluit verantwoording voor alle gevolgen van mijn keuzes te nemen. Een van de nieuwe, bewuste veranderingen die ik heb gemaakt in het leven, is het implementeren van yoga in mijn dagelijks leven.

Het Yoga Effect

Ik merkte het verschil elke avond weer. Na heftig gezweet te hebben in de studio bij yoga Zutphen of yoga Doetinchem, voelde ik mij hartstikke voldaan. Maar het belangrijkste effect zat hem eigenlijk tijdens de sessies. In de eerste paar sessies vergeleek ik mijn eigen postuur en uithoudingsvermogen met de dames voor en naast mij, een representatie van hoe ik mij in mijn persoonlijk leven gedroeg. Na deze realisatie schakelde ik de knop om. In de sessies die volgden, focuste ik mij op mijn eigen ademhaling, mijn eigen hartklopping, mijn eigen gedachtes en mijn eigen postuur. Ik stond eindelijk weer echt stil bij mijzelf en zodoende voelde ik mij steeds gelukkiger. Het gedrag dat ik vertoonde tijdens yoga sessies reflecteerde zich in mijn persoonlijk leven opdat ik minder competitief was op verschillende vlakken als werk en vriendschap. Mijn geluk kwam eindelijk voort uit mijn eigen successen. Met dank aan yoga!

post

Gelukkig met telefoon met grote toetsen

Om heel eerlijk te zijn had ik het eerst zelf niet eens door dat ik berichten stuurde vol met fouten. Mijn kinderen, mijn kleinkinderen, niemand vertelde het me. Totdat ik bij toeval wat berichten aan het teruglezen was en een raar bericht tegenkwam. Ik schrok ervan. Voor mijn gevoel kon ik altijd nog prima overweg met mijn mobiele telefoon. Ook met bellen werd het minder hoor moet ik eerlijk zeggen. Regelmatig had ik de verkeerde aan de telefoon of drukte ik zomaar iemand weg. Uiteindelijk ben ik zelf op zoek gegaan naar een oplossing. En die bleek heel erg voor de hand te liggen; namelijk een telefoon met grote toetsen. Hier op deze site vond ik alle informatie en het bestellen ging heel makkelijk. Ik kon niet wachten op de levering.

Super tevreden

Toen de telefoon werd geleverd heb ik deze meteen uitgepakt en ben er mee aan de slag gegaan. Hij werkt echt heerlijk. Ik maak geen fouten meer en druk ook nooit meer iemand weg. Binnen de familie zullen ze wel opkijken dat oma geen fouten meer maakt. Maar deze oma wil nog wat jaren mee en dan is deze telefoon met grote toetsen wel echt ideaal! Super tevreden met deze telefoon en met deze site!

post

Fit met een personal trainer!

Wie wilt het niet? Fit het leven doorgaan. De meeste mensen willen het wel, maar velen missen ook de discipline of motivatie om regelmatig te sporten. Of je hebt het te druk of gewoon geen zin. Het is soms gewoon lastig om door te zetten en/of tijd te vinden. Om dit probleem op te lossen kan je een personal trainer nemen. Deze blog legt uit hoe een personal trainer kan helpen met fit worden!

Personal trainer

Een personal trainer zorgt vaak voor dezelfde reactie bij mensen: “dat is toch hartstikke duur?”. Tegenwoordig hoeft dit echter niet meer zo te zijn. Basic sportscholen hebben nu zelfs personal trainers in dienst die jou kunnen helpen met het bereiken van jouw sportdoelen. Een personal trainer maakt met jou concrete afspraken en doelen waar jij je aan moet houden. Hij begeleidt jou tijdens oefeningen en je kan zelf afspreken hoe vaak je per week met de personal trainer wilt meeten. Zo’n trainer zorgt er ook voor dat jij de oefeningen goed uitvoer en daardoor minder kans loopt op blessures. Ook heb je sneller een gevoel dat je moet gaan sporten, omdat je nu iemand hebt die jouw prestaties in de gaten houdt. Als je echt persoonlijke en kwalitatieve begeleiding wilt, kan je het beste naar gespecialiseerde sportscholen. Kijk bijvoorbeeld eens op www.personaltrainerdelft.nl. Deze sportschool biedt gepersonaliseerde personal training en heeft dus een grote garantie dat er iets voor jou tussen zit!

Voeding

Een personal trainer helpt niet alleen met sporten. Een trainer kan jou ook advies geven met betrekking tot voeding. Een personal trainer is dus niet alleen een trainer maar ook een voedingscoach. Door middel van persoonlijke weekmenu’s of bepaalde soorten voeding die wordt geadviseerd, kan de personal trainer ervoor zorgen dat jouw sportresultaten nog beter worden aangezien een goed dieet en sporten vaak samengaan. Een vast weekmenu zal misschien niet voor iedereen even goed werken, maar het kan zeker geen kwaad om wat voedingsadvies te vragen bij jouw personal trainer.

Een personal trainer kan dus erg veel bijdragen aan een fitte levensstijl. Een trainer helpt jouw motivatie en discipline waardoor de kans groter wordt dat jij ook echt fitter wordt. Aarzel dus niet en ga op zoek naar een personal trainer bij jou in de buurt!

post

E-smoker Kopen!

Ben jij het roken van sigaretten zat en wil je stoppen met roken. De e-smoker is de oplossing voor jou om te stoppen met het roken van sigaretten. De e-smoker kopen doe je natuurlijk bij niemand anders dan SmokeSmarter. Door het ruime assortiment heb jij keus uit allerlei verschillende soorten e-smokers.
Nieuw begin!
Door het groot assortiment dat wij hebben is er keus uit allerlei verschillende soorten modellen e-smokers. Van klein tot groot is alles beschikbaar. Op onze webisite hebben we ook categorieën waar jij terecht kunt voor de e-smoker die bij jou past. voor beginners die net stoppen met het roken van sigaretten en overstoppen naar de e-smoker, hebben wij de categorie “beginners”. Zij kunnen daar terecht voor de beste e-smokers voor beginners. Waarom zou je stoppen met roken en een e-smoker aanschaffen? Nou dat zullen wij van SmokeSmarter jou uitleggen. Zoals je al weet is de e-smoker een alternatief voor het vervangen van de sigaret. Tegenwoordig is het makkelijk om aan een e-smoker te komen omdat die bijna overal worden verkocht. bij de e-smoker kun jij wanneer je wilt een andere smaak roken door middel van de verschillende soorten smaakjes die ook wel e-liquids worden genoemd. Bij een e-smoker komen er ook minder schadelijke stoffen vrij dan bij een sigaret. Wil jij nog meer informatie over de e-smoker of wat advies over het kopen van een e-smoker? Bezoek dan onze website en vraag hulp bij een van onze specialisten.

post

Kijk op deze website: Bouw-handel.nl

Voor alle klussers en mensen die in de bouw zitten, kan de website van Bouw-handel.nl bijzonder interessant zijn. Want hier is het mogelijk om diverse producten te kopen en deze te laten bezorgen. Voordeel is dat je er de deur niet voor uit hoeft te gaan en tevens worden de meeste spullen al binnen één week geleverd. Deze webshop voor al jouw bouwonderdelen is dus erg interessant wanneer je aan het klussen bent.

Onlangs zijn wij begonnen om van onze rommelzolder een echte slaapkamer te gaan maken. Echter moet hier nog wel het één en ander aan veranderd worden.

Bouw-handel.nl

Alles producten via Bouw-handel.nl besteld

Om te beginnen moet er een goede trap komen. De trap die er nu zit is te gammel om erop te klimmen. Via de webshop hadden wij een zeer mooi en stevig model gezien. zodra je deze niet nodig hebt, kan je deze omhoog klappen. Deze keer hebben wij gekozen voor een metalen model, aangezien wij die wat steviger vonden.

Meteen ook maar een mooi dakraam erbij besteld, want ook die zijn hier in de webshop te vinden. Alles werd tegelijk en bijzonder snel geleverd. Hiermee konden wij aan de gang gaan. Dankzij de goede producten en de snelle levering die de Bouw handel hanteert, hebben wij een prachtige zolderkamer erbij gekregen. Ook van plan om te gaan klussen, bekijk dan zeker het assortiment op deze website.

post

E-liquid met de smaak van Ananas

E-liquid in diverse, verschillende smaken zijn te vinden op de website van E-liquidmania. Hier zijn ongeveer 120 smaken te vinden waar je een keuze uit kan maken. Ook zijn hier meer dan 20 verschillende merken te vinden, die elk hun eigen smaak op de markt hebben gebracht. Zodra je naar deze website gaat, zal je het enorme assortiment vinden. Je kan dan per smaak of merk op zoek gaan neer een bepaalde vloeistof. Omdat niet iedereen te wachten zit op een bepaalde smaak, is het ook mogelijk om neutrale vloeistof aan te schaffen. 

E-liquid

Koop hier de lekkerste E-liquid

De laatste jaren is de keuze uit de vloeistoffen voor een e-smoker enorm gegroeid. Voorheen had je maar de keuze uit een paar smaken, maar tegenwoordig is het lastig om een keuze te maken. Door het enorme aanbod is het vaak lastig om te kiezen. Voordeel bij de E-liquidmania shop is dat deze vloeistoffen niet duur zijn en ook de verzending kan gratis zijn, mits je boven de €10,- een bestelling plaatst.

Mijn laatste aankoop was de smaak van ananas, een heerlijk zoete smaak die ik je zeker aan kan raden. Op deze website staan alle smaken onder elkaar en hier kan je kijken of jouw favoriete smaak ertussen staat. Geniet ook van de heerlijk smaken die je kan kopen om mee te dampen.

post

Partyservice Oosterhout is perfect

Druk bezig om een feest te organiseren? Maar stiekem heb jij er eigenlijk geen behoefte aan om dit volledig in eigen hand te moeten houden. Schakel dan eens partyservice Oosterhout in! Zij zijn beter bekend als zijnde John van pas, maar zij weten dit het beste van allemaal waar te maken. De prijzen die zij hanteren in combinatie met de geweldige service maakt een ieder vrolijk. Hierdoor raad ik dit bedrijf aan bij iedereen om de geweldige diensten te realiseren.

Geschikte partyservice in Oosterhout!

Het organiseren en realiseren van een groot feest vergt nu eenmaal de nodige tijd en moeite. Je moet er immers voor zorgen dat alles in goede banen blijft lopen wil het feest slagen. Maar hoe organiseer jij nou een feest om dit te kunnen laten slagen? In alle gevallen raad ik je aan om een perfecte partyservice in Oosterhout in te schakelen. John van Pas weet namelijk als geen ander hoe dat een perfect feestje gebouwd moet worden. Bovendien denken zij graag met je mee om een geschikte oplossing te zoeken. Bij dit bedrijf is het niet alleen mogelijk om de bar te regelen, zelfs de complete aankleding is hier mogelijk om waar te maken! Dan heb ik het nog niet gehad over de enthousiasme die zij hiervoor beschikken. Zij weten namelijk echt hoe dat je een feest moet regelen. Dit doen zij dan ook met plezier voor jou! Als jij hier meer over te weten wilt komen ,dan raad ik je echt aan om contact te zoeken met dit bedrijf.

post

De elektrische sigaret

De elektrische sigaret, tegenwoordig een hot topic. Je ziet ze overal en je heel internet schrijft erover. Waar het voorheen nog ging om negatieve berichten en recensies, is dat tegenwoordig juist meer de positieve kant op gegaan. Er komt steeds meer informatie vrij over deze sigaretten, waardoor mensen het meer gaan vertrouwen en eerder de overstap durven te maken. Ik heb zelf onlangs ook de overstap gemaakt van normale sigaretten naar de zogenoemde E sigaretten. Lees hieronder gauw verder hoe het mij is afgegaan.

Mijn overstap naar de elektrische sigaret

Mijn overstap naar de elektrische sigaret ging erg soepel. Dat komt omdat ik zelf hier erg aan toe was en de oude traditionele sigaretten een beetje zat was. In het begin is het even wennen. Wanneer je de eerste paar hijsjes neemt komt er veel rook uit. Veel meer dan bij de normale sigaretten. Later wordt dit juist een leuk element, dit maakt het wat spannender en geeft het gevoel dat je al heel veel rookt waardoor je niet letterlijk de hele dag aan het dampen bent. Ik ben zelf erg tevreden over de elektrische sigaret. Ik heb deze besteld op de e-smokershop.nl, ze hebben hier een ruim assortiment dus ik had veel keuze. ik heb zelf voor de Uwell sigaret gekozen. Deze kost 34,95 euro. Je kunt zelf ook op de website vloeistof en andere accessoires later nog bij bestellen. Omgerekend naar de normale pakjes sigaretten, ben je met een elektrische sigaret veel goedkoper uit. Ik rookte één pakje sigaretten per dag van 6 euro, en het verschil in mijn portemonnee is zeker te merken.

Bestel vandaag nog

Kortom, als je op zoek bent naar een alternatief voor de normale tabak– sigaretten, dan raad ik je de elektrische sigaret zeker aan. Bestel deze vandaag nog gemakkelijk en snel bij de e-smokerwebshop en laat het thuisbezorgen.

Elektrische sigaret
post

Maak jouw feest compleet met een Nederlandse zanger

Word jij binnenkort 50? Zijn jij en je partner 25 jaar, 50 jaar of zelfs langer getrouwd? Of stappen jullie op korte termijn in het huwelijksbootje? Dan wordt er vast en zeker een feest gegeven ter ere hiervan. Zo’n feest kun jij natuurlijk op verschillende manieren geven. Jij kunt mensen thuis uitnodigen voor een hapje en een drankje of een tent huren en deze in jouw tuin opzetten. Het is ook mogelijk om jouw feest op een speciaal hiervoor bestemde locatie te houden. Naast een locatie moet er natuurlijk nog veel meer geregeld worden. Wat te denken van de catering? En moet er nog een Nederlandse zanger komen bijvoorbeeld?

Waarom een Nederlandse zanger op jouw feest

Nederlandse zangers zijn al jarenlang erg in trek. Niet vreemd dat zij steeds vaker gevraagd worden om op te komen treden op feestjes. Waarom je juist voor een Nederlandse zanger moet kiezen voor jouw feest? Omdat zij precies weten hoe zij het aan moeten pakken. Op ieder feestje zijn altijd wel een paar mensen die de tekst van Nederlandstalige nummers kennen. Daarnaast is de melodie van zo’n nummer altijd vrolijk. Nederlandse zangers slagen er dan ook altijd in om de gasten van een feest in beweging te krijgen. Bovendien voelt een Nederlandse zanger het publiek goed aan. Hierdoor kiest hij vrijwel altijd de juiste nummers.

post

Scooter leasen online bestellen

Iedereen wilt een nieuwe scooter kopen, maar niet iedereen heeft hier het geld voor. Sommige hebben een kleiner budget dan andere, maar willen we graag een scooter die duurder is. Dan is leasen een goede oplossing voor jou. Leasen is een scooter kopen op afbetaling. Je betaald maandelijks een bepaald bedrag. Je wilt zo graag de scooter van je dromen, maar met je spaargeld kom je niet verder dan een halve scooter? Dan zou ik vooral niet wachten en ga snel een scooter leasen.

Scooter leasen

Als je ervoor kiest om een scooter te gaan leasen is dat een snelle oplossing als jij een nieuwe scooter niet kan veroorloven. Je betaald maandelijks een bepaald bedrag. Je kan er voor kiezen om in 36, 48, 60 of 72 maanden af te betalen. Hoe langer het termijn is hoe minder je betaald per maand. Een scooter maandelijks afbetalen brengt ook voordelen met zich mee. Zoals: Je kan direct genieten van je nieuwe scooter, je houd je spaargeld op de bank en je kan ook meer extra’s mee leasen.

Scooters online bestellen

Je kan ook heel makkelijk een scooter online bestellen vanuit je luie stoel. Dit kan je via de website doen. Je vindt hier ook verschillende informatie die je nodig hebt voor je een scooter besteld. Het bestellen van een scooter online is heel simpel. De specialisten helpen jou ook graag verder.