cocktail workshop breda

cocktail workshop bredaMijn vriendinnen en ik ga eens per maand iets leuks doen. Afgelopen maand wilden wij iets bijzonders gaan doen. Het moest een leuke avond gaan worden, maar wat was voor ons bijzonder? Met deze gedachte bekeken wij het internet. Met de intentie een leuk idee vinden. Na een tijdje het internet te hebben bekeken kwamen wij terecht bij cocktail workshop breda. Maar wat is een cocktail workshop breda?

Dit is een workshop waarbij u de mogelijkheid krijgt om uw eigen cocktails te gaan maken. Het personeel van cocktail experience komt dan bij uw woning langs om deze workshop te geven. Voor een relatief lage prijs konden wij de gehele avond met zijn alle cocktails maken. Iedereen vond het een goed idee en enkel minuten later namen wij het besluit deze workshop in te plannen!

Cocktail maken

Met zijn alle genoten!

Het was een bijzondere avond want niemand van ons had deze workshop eerder ervaren. Aangezien iedereen van onze vriendinnengroep gek is op cocktails is het vrij logisch dat het een geslaagde avond was. Wij hebben met zijn alle genoten van heerlijke zelfgemaakte cocktails. Natuurlijk speelde het personeel van cocktail expierence hier een grote rol in. Simpelweg omdat het personeel hartstikke gezellig met ons mee deed, ook waren zij zeer vriendelijk en grappig. Samen met het personeel van cocktail expierence hebben wij een geweldige avond ervaren.

Achteraf kan ik u dan ook vertellen dat deze workshop zeker voor herhaling vatbaar is. Het was een gezellig avond waar iedereen van genoten heeft!

Cocktail experience