schaamlipTegenwoordig is een cosmetische of plastisch chirurgische ingreep vrij normaal geworden, je kunt voor steeds meer ‘probleempjes’ terecht bij klinieken om dit te laten behandelen. De meest voorkomende zijn natuurlijk de borstvergroting, ooglidcorrectie of een neuscorrectie maar tegenwoordig zijn er steeds meer vrouwen die onzeker zijn over een bepaald privé deel van hun lichaam namelijk de schaamlippen. Waarom vrouwen hier onzeker over zijn kan veel redenen hebben en daarom kiezen er steeds vaker vrouwen voor een Schaamlipcorrectie. Je kunt zo een correctie bijvoorbeeld ondergaan als je binnenste schaamlippen te ver uitsteken of omdat ze gewoon te groot zijn wat natuurlijk ook veel pijn kan veroorzaken.

Behandelingen

Er zijn verschillende redenen voor een Schaamlipcorrectie en voor iedereen is dat natuurlijk ook vrij persoonlijk, niemand praat er graag over dat zij er mee zit maar het is wel belangrijk om er wat mee te doen zo dat jij zelf niet meer onzeker bent en weer een rustig leven kunt lijden na een correctie. Zo een ingreep duurt ongeveer een uur en je zult er wel een dagbehandeling mee krijgen zo dat je rustig kunt bijkomen na de ingreep. Je word tijdens zo een ingreep onder plaatselijke verdoving behandeld door een plastisch chirurg die na afloop de wond ook weer goed dichtmaakt zo dat het daarna goed kan helen.

Consult

Wanneer jij zelf over zo een ingreep na denkt of iemand in je omgeving hebt die hier ook aan denkt waar jij van af weet kun je een consult aanvragen. Hierbij word je goed geïnformeerd over de mogelijkheden die je hebt en wat het allemaal precies inhoud voor en na de ingreep. Zo heb je een duidelijk beeld en kun je er goed over nadenken of zo een ingreep ook wat voor jou is. schaamlipcorrc