Ben je op zoek naar mooie theaterkostuums, kijk dan eens op de site van het Atelier Maskerade. Hier kan je in hun portfolio de mooiste ontwerpen en modellen voorbij zien komen, allemaal door hun zelf ontworpen en gemaakt. Omdat wij deze ontwerpen allemaal bijzonder mooi en creatief vonden hebben wij hier een afspraak gemaakt voor een gesprek. Voor ons bedrijf waren wij op zoek naar de mogelijkheid om onze producten beter te promoten en dat wilden wij doen door een reclame spot te laten maken. Hiervoor waren wij op zoek naar leuke ideeën die wij konden gebruiken.  

Een geslaagde reclame spot

Nadat wij het Atelier Maskerade de opdracht hadden gegeven om mooie theaterkostuums te ontwerpen en te maken voor onze reclamespot, zijn zij aan het werk gegaan. Voor onze lekkere jam en andere producten die wij wilden gaan verkopen, waren wij op zoek naar grote stukken fruit. Deze waren gemaakt in de vorm van pakken die onze medewerkers tijdens de opnames aan konden trekken. 

Ook voor de toneelvereniging van mijn zoon hebben wij al meerdere keren dit atelier ingeschakeld voor het ontwerpen van de mooiste modellen kleding. Heb je  ook interesse in de mogelijkheden van dit bedrijf, neem dan contact op.