Ik heb vrijwel altijd gebruik gemaakt van normale schoenen tijdens het motorrijden. Ik was pasgeleden echter zo slim geweest om met mijn schoen tegen mijn hete uitlaat aan te komen. Er zat vrijwel gelijk een gat gebrand in mijn schoen. Ik ben daarom maar begonnen met zoeken naar een paar motorlaarzen. Dit leek mij overigens ook gewoon beter voor de omstandigheden op de motor zoals de koude wind die langs mijn voeten gaat. Ik heb al enige motorkledingoutlets bezocht en heb wel een aantal type motorlaarzen en merken gevonden die ik mooi vind.

Ik vind het echter toch lastig om een keuze te kunnen maken doordat ik echt word overrompeld door het grote aanbod en de variatie in het aanbod. De merken Alpinestars en Rev’it spreken me het meeste aan echter vind ik het toch nog lastig om tussen deze merken en het aanbod van deze merken te kiezen. De merken verschillen op zich best veel van elkaar qua design. Als ik echter naar het aanbod van elk merk apart kijk vind ik het lastig om een keuze te maken omdat ik ze allemaal erg veel op elkaar vind lijken. Ik kan niet echt veel verschil zien op de kleurencombinaties na. De kleur maakt mij niet heel veel uit, ik vind vrijwel alle kleurcombinaties mooi wat de keuze alleen maar lastiger maakt.

Ik zal waarschijnlijk online verder gaan kijken en diverse outlets bezoeken om zo hopelijk het perfecte paar motorlaarzen tegen te komen. Het zal een lange zoektocht kunnen gaan worden maar dat maakt me niet heel veel uit. Het belangrijkste vind ik dat ik motorrijlaarzen vind die bij me passen.alpinestars