maxilia logo

Sinds een korte tijd werk ik op een golfclub in de buurt van Haarlem. Al snel kreeg ik een goede band met mijn collega’s en zijn we een echte groep geworden met elkaar. Eens in de zoveel tijd bestellen we golfballen bij, omdat er toch echt altijd een aantal balletjes verdwijnen. Dit bestellen we natuurlijk altijd bij Maxilia. We zijn zeer tevreden over dit bedrijf en ze leveren ons altijd wat we nodig hebben, met een super service. Ook zijn de medewerkers altijd vriendelijk

Opdrachtgolfbal bedrukken

Nu kreeg ik van mijn baas van de club een opdracht op me die eigenlijk niet voor mij bedoelt is, maar het wel moet doen. Ik moet namelijk golfballen bedrukken. Natuurlijk ga ik dit niet zelf doen, daar hebben wijzelf de middelen niet voor. Na wat denken, kreeg ik het idee om dit op het internet op te zoeken. Je hebt namelijk veel bedrijven die dit aanbieden, en ik wil de beste golfballen bedrukken voor het golf evenement.

Zoekenmaxilia logo golfbal

Na wat onderzoek te hebben gedaan, ben ik tot een conclusie gekomen. Deze conclusie moest al eerder getrokken worden. De conclusie was dan ook dat er maar eentje de beste is en blijft, en dat is toch Maxilia. Ook zij bedrukken golfballen naast dat ze ook golfballen verkopen. Super bedrijf! Ze kunnen werkelijk alles bedrukken en gaan zeer uitgebreid te werk. Maxilia weet overal wel raad mee en zijn altijd open voor een uitdaging. Dit bedrijf ga ik zeker aanraden bij mijn baas, zodat we ook onze andere reclame spullen daar laten drukken voor het evenement.