fietsreparatie Utrecht

fietsreparatie Utrecht

Iedereen weet hoe belangrijk het is een goede fiets te hebben in een grote stad. Vooral omdat je hiermee eenvoudiger van plek tot plek kan komen. Wanneer je dit dan met de auto doet, moet je vaak ook nog eens parkeerkosten betalen. Vandaar dat ik nu dus al jaren gebruik maak van mijn fiets. Ik heb hier toen er tijd dan ook aardig wat aan uitgegeven omdat ik een goede fiets wilde. Deze had ik toen gekocht bij fietsenzaak ‘t Jochie in Utrecht. Ik ben dan ook benieuwd of mensen hier bekend mee zijn? Zo ja, ben ik ook benieuwd naar jullie ervaringen? Zelf ben ik nu al jaren een tevreden klant hier. Vooral fietsreparatie Utrecht is iets wat hier perfect is naar mijn mening. Zo is mijn fiets al meerdere malen kapot gegaan. Dit had vooral te maken met de kettingkast. Deze heb ik uiteindelijk dan ook maar vervangen. Ik moet zeggen dat ik nu al een lange tijd geen schade meer gehad heb. Dit is dan ook fijn omdat de kosten vaak onnodig zijn. Wanneer jij jouw fiets goed onderhoud, loop je ook minder schade op.

fietsenzaak ‘t Jochie

Eens in de zoveel tijd laat ik die controleren

FietsenmakerZo breng ik mijn fiets eens in de zoveel tijd naar fietsenzaak ‘t Jochie, dit in geval van fietsreparatie Utrecht. Vaak hoeft er dan ook niks te gebeuren. Ik doe het dan ook voornamelijk ter preventie. De fietsenmaker kijkt dan of er iets mee mis is.

Verder kun je hier ook nog fietsen kopen. Zowel nieuwe of tweedehandse fietsen, het maakt hier niet uit. Indien je hier meer informatie over wilt, verwijs ik je graag door naar fietsenzaak-utrecht.nl.