stage

stagemax.nlVandaag wil ik graag afwijken van het thema waar ik normaal over schrijf. Zoals mijn trouwe lezers weten schrijf ik wekelijks over alles wat te maken heeft met lifestyle, echter wil ik het vandaag hebben over het vinden van een uitdagende startersfunctie. Ik merk om mij heen dat sommige vrienden hier moeite mee hebben. Natuurlijk wordt er vanuit school altijd gezegd dat het belangrijk is om goed te netwerken, maar in de praktijk valt dit vaak tegen. Vandaar dat sommige afgestudeerde uitzendbureaus moeten inschakelen. Hier is natuurlijk niks mis mee, want als er iemand een groot netwerk heeft, zijn het zulke bureaus wel. Startersvacatures zijn er in Nederland genoeg echter moet je deze wel kunnen vinden. StageMax is zo’n bureau dat jou hierbij kan helpen. Zelf heb ik hier een goede ervaring mee gehad want ik had via hun mijn stage gevonden.

stage

Maak gebruik van hun netwerk

adviesIk ben van mening dat jij jezelf in de vingers snijdt wanneer je geen gebruik maakt van hun diensten en netwerk. Omdat zij naast een groot aanbod ook aan begeleiding doen is het een verstandige keuze om je in te schrijven via stagemax.nl. Het koste mij toen slechts enkele minuten. Voor hun is het natuurlijk belangrijk om een goed beeld te hebben van jouw voorkeuren, competenties en ervaring, kortom je profiel. Wanneer zij dit hebben kunnen zij eenvoudig een stage of startersvacatures vinden.

Wanneer je iets gevonden hebt, kun je bij uitzendbureau StageMax eerst op gesprek komen om jou hier op voor te bereiden. Op deze manier ga je met volle vertrouwen er naar toe en heb je meer kans op succes.