Een leuke kaptafel stond al erg lang op mijn verlanglijstje, dus je kunt je wel voorstellen dat ik heel blij was toen ik er een voor mijn verjaardag kreeg! Ik vind het namelijk superleuk om voor de spiegel te tutten, maar had daar niet echt een goede plek voor in mijn huis. Nu ik zo’n tafel heb, kan ik lekker rustig zitten en mijn haar en make-up doen.

Grote spiegel en genoeg opbergmogelijkheden

Kaptafel

De kaptafel staat in mijn slaapkamer bij het raam, zodat ik iedere dag met natuurlijk daglicht mezelf kan opmaken. Ik kan alles goed zien door de grote spiegel die bij de tafel hoort. Daarnaast wekt de spiegel ook de illusie dat mijn kamer groter is en dat is uiteraard ook een pluspunt. De witte kleur van de tafel staat heel chique en zorgt voor een nog ruimtelijker effect in de kamer. Verder vind ik de tafel ook enorm handig vanwege de twee lades die onder het tafelblad zitten. Zo staat de tafel zelf niet zo vol met beauty-producten en kan ik de boel een beetje opgeruimd houden.

Tijdloos design waar je nog jarenlang plezier van hebt

Het ontwerp van de tafel is een mix tussen design en modern in. Ik vind deze stijl erg leuk, want het past goed bij de rest van mijn kamer. Zowel de spiegel als de lades en de tafelpoten hebben strakke lijnen, waardoor de hele tafel erg tijdloos oogt. Ik denk dus dat ik nog heel wat jaartjes plezier zal hebben van deze mooie make-uptafel! Ben jij ook op zoek naar een mooie en tijdloze kaptafel waar je iedere dag je make-up kunt aanbrengen? Bestel er dan snel eentje bij Perfecthomeshop!