Voor een uniek ontwerp hebben wij een lasersnijder in handen genomen. Wij zijn bezig om onze kasten in de keuken te veranderen en hiervoor wilden wij aparte deurtjes hebben. Hoe goed wij ook op het internet hadden gekeken maar een winkel die deze verkochten, niet konden wij vinden. Ook zelf proberen te maken leek geen goed idee. Want na het verprutsen van één deur heb ik de moed al opgegeven. Tot ik van iemand de naam van Piant Stanztechniek in Waalwijk door kreeg. Dit bedrijf heeft zeer vakkundig personeel in dienst en die leveren echt bijzonder mooi werk af. Meteen maar eens nagevraagd of zij iets voor onze keuken konden betekenen. Want zonder deurtjes in de keuken te blijven zitten is ook geen optie.

Piant

Geweldig resultaat

Al snel nadat ik mijn vraag op hun website had gezet, werd ik al gebeld. Hun wilden graag de uitdaging aangaan en daarom moest er eerst een afspraak gemaakt worden om te kijken wat de mogelijkheden waren. Nadat wij een goed gesprek hebben gehad zijn zij voor ons aan de slag gegaan. Wij zijn zeer benieuwd naar het resultaat. Maar dat is altijd beter dan een keuken zonder deurtjes.

Laser

Veel en veel sneller dan verwacht kregen wij al een telefoontje dat de deurtjes klaar waren. Meteen in de auto gesprongen om deze op te halen, want je begrijpt natuurlijk wel dat wij zeer nieuwsgierig waren naar het resultaat. Met een wauw van onze kant af kregen wij de deuren te zien. De lasersnijder heeft zeer fraai werk afgeleverd en daar zijn wij dan ook bijzonder blij mee.