jurist

Heb jij weleens van Tena men gehoord? Dit bedrijf maakt allerlei incontinentieproducten, waarbij mannen speciale aandacht krijgen. Met deze producten zijn de meeste incontinentieproblemen opgelost. Denk dan aan het feit dat je altijd nabij een wc moet zijn. Daarbij vind je op plekken als 123Drogisterij allerlei verschillende producten van dit merk. Maar welke producten zijn er nou allemaal? In deze blog vind je het antwoord op deze vraag.

Tena men incontinentieverbanden

Ten eerste zijn er Tena men incontinentieverbanden. Je kunt incontinentieverbanden het beste zien als luiers voor volwassenen. Deze verbanden wikkel je om je kruis heen, waardoor je incontinentieproblemen zich niet tot buiten het verband belanden. De incontinentieverbanden van dit merk staan bekend om het feit dat ze erg makkelijk zijn om aan en uit te doen. Verder is het materiaal erg zacht, terwijl het ook nog eens veel vloeistoffen kan absorberen. Daardoor is dit zeker een goede optie wanneer jij kampt met incontinentieproblemen.

Tena men komt in verschillende levels

Er zijn veel verschillende soorten incontinentieverbanden van Tena men. Daarbij zijn deze verbanden verdeeld in bepaalde levels. Hieronder ontdek je precies wat de verschillen zijn tussen deze levels.

Level 1

Als eerste zijn er level 1 Tena men incontinentieverbanden. Dit level is geschikt voor mensen die enkel over lichte blaasproblemen beschikken. Indien deze problemen erger zijn, zijn andere level meer geschikt. Level 1 producten zijn tevens het dunst van alle levels. Daardoor heb je haast niet door dat je een incontinentieverband draagt. Tevens neemt het weinig ruimte op in je broek. Daardoor zijn incontinentieverbanden van dit level erg comfortabel om te dragen.

Level 2

Andere soorten Tena men incontinentieverbanden kunnen tot level 2 behoren. Dit is het niveau dat op verschillende vlakken als gemiddeld kan worden gerekend. Wanneer jij medium blaasproblemen hebt, is deze optie goed. Dit komt doordat het een redelijke hoeveelheid vloeistoffen opneemt. Daarbij zijn deze incontinentieverbanden wel iets dikker. Al met al is level 2 een goede optie als je een goede balans wilt hebben tussen functioneel en urinewerend.

Level 3

Tot slot zijn er Tena men incontinentieverbanden van level 3. Deze zijn voor mensen die kampen met zware blaasproblemen. Daardoor zijn deze incontinentieverbanden wat aan de dikke kant. Op deze manier weet je echter zeker dat alle vloeistoffen kunnen worden opgenomen. Dit level kun je dus zien als het zware geschut om incontinentieproblemen op te lossen.

Incontinentiebroekjes

Een andere reeks producten van Tena men zijn hun incontinentiebroekjes. Deze verschillen wezenlijk van incontinentieverbanden doordat ze er echt uit zien als een broek. Wanneer jij bijvoorbeeld in de kleedkamer je aan het omkleden bent, heeft niemand door dat jouw broek speciaal is. Daarnaast nemen deze broeken veel vocht, maar ook ongewenste geurtjes op. Daardoor zijn deze broeken erg praktisch voor mannen met een actieve levensstijl. Wel is het goed om te weten dat deze broeken eenmalig te gebruiken zijn en dat er ook een Tena lady productlijn is. Daardoor hoef je niet te denken als zaken zoals het schoonmaken van de broek.