In de elektrische fietsen test heb je kunnen lezen over de grote keuzen aan fietsen die Amslod heeft. De keuze van een elektrische fiets gebeurt vaak op persoonlijk gevoel. Wij kunnen nog zo’n mooie verhalen erbij zetten je moet het echt ervaren. Daarom kun je bij ons een gratis proefrit maken op een van de elektrische fietsen. Wij komen dan ook nog eens bij je aan huis. Onze medewerker kan je dan uitleggen hoe de fiets precies werkt. Maar ook kan hij adviseren in jou zoektocht. Door gerichte vragen en opmerkingen te combineren met proberen vind je de beste e-bike voor het leven.

Waarom Amslod de beste service heeft

De Amslod.nl fiets review spreekt voor zich. Zoals je kunt zien komen wij de fiets bij jou thuis afleveren. Je kunt hem dan gratis en vrijblijvend even gebruiken voor een proefrit. Ben je enthousiast geworden dan kun je de fiets meteen afrekenen. Daarnaast bieden wij een garantie van 2 jaar. Tijdens deze periode komen wij bij jou op locatie als er iets defect is. Dit betekend dat je niet meer hoeft te zeulen met je fiets naar de fietsenmaker. Ook kunnen wij de fiets repareren. Amslod heeft experts door het hele land zitten. Daarnaast krijgen wij veel complimenten over het kleurendisplay. Hier kan je meteen de belangrijkste informatie zoals snelheid of afstand aflezen. Ook hebben wij vakkundig personeel wat jou goed kan adviseren. En de klant is koning bij ons!

Wat vinden de mensen van ons?

Als je de Amslod fietsen ervaringen gaat lezen dan zie je al snel dat bijna iedereen tevreden is over de A van Amslod. Dit komt omdat wij goede middenmotor modellen hebben die net even wat extra power geven. Ook kun je hiermee door weer en wind heen fietsen. En daarnaast is het mogelijk om omhoog te rijden zonder dat je iets merkt. De ondersteuning past zich als het ware aan jou tempo aan. Dit geeft die prettige fiets beleving. Het voorwielmotor model gaat zuiniger om met energie. Met enkel ondersteuning op het voorwiel bespaar je veel accu. Hierdoor kun je wel 50 km of meer fietsen. Daarnaast zijn deze fietsen ook nog eens geruisloos. Ze worden veel verkocht voor heerlijke toertochten door de natuur. Je hoort namelijk alle geluiden uit de natuur luid en duidelijk. En dit alles voor een goede prijs met goede service.

Hoe kies jij jouw ideale elektrische fiets?

Je moet je afvragen hoe vaak je de fiets gaat gebruiken en welke afstanden je hiermee gaat afleggen. Maar ook is het handig als je wegenkennis hebt.  Dan kun je namelijk wel, inschatten of je veel bergopwaarts rijdt of niet. Hier geeft de middenmotor juist weer de beste ondersteuning. Voor lange afstanden weer de voorwielmotor. Maar wat vind jij het fijnste fietsen. Dat kunnen wij niet bepalen voor je. Daarom raden wij aan om een gratis proefrit aan te vragen. Zo kun je ervaren welke fiets het beste bij jou past.