Ben je als eigenaar van een bedrijf van plan om je personeel eens te verrassen met een feestje? Of geef je een leuk feest voor je verjaardag? Wat voor gelegenheid dan ook, je maakt het nog specialer met een lekker hapje erbij. En wie zegt er nu nee tegen een portie frietjes met een lekkere snack? Behalve dat kun je het menu ook nog uitbreiden met bijvoorbeeld soep of een nagerecht naar keuze.

Overal en voor elke gelegenheid een snack mobiel

Als het een feest is voor veel mensen is het natuurlijk niet erg handig als je zelf alles maakt. Kies daarom voor de optie van een snack mobiel. Deze mobiele snackvoorziening is te boeken voor alle denkbare locaties in Nederland en België, van evenement tot feestje thuis of van personeelsfeest tot school.

Verschillen tussen de menu’s

En deze snack kar biedt voor elk wat wils en is voor ieder budget bereikbaar. Je kunt de keuze maken uit speciale menu’s waarbij de gasten een portie frietjes met een snack krijgen, maar ook de optie onbeperkt eten en genieten is mogelijk. Voor speciale wensen en alle mogelijkheden kun je kijken op de site maar het is aan te raden even contact op te nemen met het bedrijf Snackmobiel. Dan kun je met een van de medewerkers overleggen wat er tot de mogelijkheden behoort, wanneer je de snackkar kunt boeken, maar ook meteen laten berekenen wat je uit gaat geven. De prijzen worden per persoon berekend en van tevoren vastgesteld, zodat je achteraf nooit meer hoeft te betalen dan is afgesproken.