secretaresse worden

Nadat ik klaar was met mijn middelbare school, wist ik zeker dat mijn droom was secretaresse worden. Dit is geen doorsnee beroep voor iemand van mijn leeftijd, maar toch wist ik het 100% zeker. Het enige probleem was dat ik al snel een baan had gevonden in het bedrijf van mijn ouders en dat ik deze inkomsten eigenlijk niet kon missen. Ik had namelijk geen recht op geld van de overheid doordat ik geen opleiding volgde en nog maar zo jong was. Toen ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden tot deeltijd. Dit zou voor mij een betere optie zijn zodat ik nog steeds veel kan werken, maar daarnaast ook kan werken aan mijn toekomst.

Rondvragensecretaresse worden

Ik kende al een aantal mensen die ook graag secretaresse wilden worden, dus daar ben ik toen mee gaan praten. Er kwam al snel uit dat iedereen bij dezelfde opleiding uitkwam, namelijk die van Fabius Opleidingen. Dit was allereerst degene die het beste stond aangeschreven, maar ook de prijs was niet te hoog. Ik moest het zelf betalen, dus dat vond ik ook wel een grote doorslaggevende factor.

Bijna afgerondsecretaresse worden

Inmiddels heb ik al heel wat lessen met veel plezier gevolgd. Ook heb ik al wat sollicitatiegesprekken gehad bij bedrijven waar ik eventueel na het halen van mijn diploma aan de slag zou kunnen. Ik vind het mega fijn dat ik zoveel leer in zo’n korte tijd. Daardoor voelt het ook echt als waar voor mijn geld en zou ik het aan iedereen willen aanraden die ook graag in deeltijd wil leren.