1Het onderwerp van vandaag is NYP VIP Card. Af en toe een vette hap eten mag wil vind ik. Het is lekker en het is handig als je snel wat wilt eten. Het liefst eet ik dan een lekker pizza. Vaak eet ik dan een diepvries pizza die ik een keer gehaald heb bij de supermarkt. Daar ben ik eigenlijk wel klaar mee. Ik wil graag een keer een verse pizza hebben. Een pizza bestellen, dat leek mij wel een keer leuk. Ik heb gekeken naar waar je een pizza kan halen bij mij in de buurt. Dat zijn er nogal wat. Daarom vroeg ik aan mijn broer, die altijd pizza’s bestelt, waar hij dat altijd doet.

goed bestellen!2

Volgens hem was New york pizza de beste en vooral als je dan een NYP VIP Card hebt. Hij bestelt hier altijd en wil er ook niet vanaf en met de kaart krijg je nog extra korting vertelde hij mij. Daar maar een keer proberen dan dacht ik. Ik ben naar de website gaan kijken en zag meteen dat er een groot assortiment aan pizza’s was. Die kon je krijgen in alle soorten en maten. In ieder geval genoeg keuze dus.

De keuze kon worden gemaakt.

Ik heb ervoor gekozen voor een double tasty. Een pizza met twee verschillende helften. Ik ben de pizza gaan bestellen en de prijs viel me erg mee. Al snel werd er bij mij aangebeld. De bezorger was er met de warme pizza. Ik ben snel gaan zitten en ik heb genoten. Ik heb een heerlijke maaltijd gehad. Door de goede service en de heerlijke pizza’s heb ik besloten om voortaan bij New york pizza te bestellen!3