puzzle

Voor mijn verjaardag heb ik een jumbo wasgij puzzle cadeau gekregen!

De dag voor mijn verjaardag had ik echt nog nooit gehoord van deze puzzle, m aar wat een sensatie is het om deze puzzle te leggen! Wasgij van Jumbo is een echt brainteaser en is verreweg van een normaal standaard puzzle. Het is een totaal andere belevenis om zon puzzle te leggen. Zo bijzonder dat ik er spontaan niet meer mee kon stoppen. Toen ik dit cadeautje eenmaal in elkaar had zitten, vond ik het echt zonde om deze weer uit elkaar te halen! Ik vond het patroon zo mooi dat ik er een fotolijst voor gekocht heb en de puzzle daar heel mooi ingelijst.

winkel

Maar nu?

Ik wil hem nog een keer gaan leggen! Dus ik heb gevraagd, aan degene waarvan ik het cadeautje heb gekregen, waar hij de puzzle gekocht had. Hij vertelde me dat hij het bij een winkeltje in Barendrecht had gekocht genaamd Peter’s Posttrein. Een hobbywinkeltje met o.a. modelbouwtreinen, onderdelen, en de Wasgij puzzles! Eenmaal aangekomen in Barendrecht, werd ik heel vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers. Na mij gevraagd te hebben wat hij voor me kon betekenen, zei ik: “Ik zoek de Wasgij puzzles van Jumbo!” En die hadden ze!

modelbouw

 

 

De man toonde mij een mooi assortiment aan. Genoeg keuze! Dus ik heb een paar mooie puzzles uitgezocht, en ben heel tevreden weer naar huis terug gekeerd!

Het leggen van de puzzles is weer begonnen! En ik ben nog lang niet klaar!reparatie