Nike air

Nike air max 1De Nike air max 1 is een schoen dit ik al erg lang wilde hebben. Pas geleden zag ik een vriendin van me met deze schoenen en toen kwam ik tot de conclusie dat ik ze ook maar eens moest bestellen. Ik zou ze dan natuurlijk wel in een andere kleur kopen. Ik vroeg me af waar mijn vriendin ze gekocht had en daarom koos ik ervoor om dit te vragen. Zij kocht wel vaker leuke schoenen en dit maakte me toch wel nieuwsgierig. Toen ik dit vroeg vertelde ze me dat ze een hele goede site kende. Ze kocht haar schoenen namelijk op de website van The Sneaker.

Deze website heeft een breed assortiment. Je vindt hier enorm veel mooie schoenen voor leuke prijzen en dat liet ze me meteen even zien. Ik was meteen onder de indruk en toen ik eenmaal thuis was besloot ik om zelf ook nog even op de website te kijken. Hier kwam ik een model van de Nike air max 1 collectie tegen die ik wel wilde hebben. Ik bestelde ze meteen en ik hoopte natuurlijk dat ze snel binnen zouden komen.

Nike air Service zoals het hoort!nike

Een dag na mijn bestelling kwamen de schoenen al binnen en daar was ik erg blij mee. Dit laat zien dat het qua service wel goed zit bij dit bedrijf. De schoenen zien er erg mooi uit en buiten dat zitten ze ook heerlijk. Ik ben in ieder geval blij met mijn keuze voor The Sneaker!