kunst in Amstelveen

kunst in AmstelveenVandaag ga ik het hebben over kunst Amstelveen. De reden? Ik ben een groot fan van kunst en ik wilde wat mooie schilderijen ophangen in mijn woonkamer. Ik vond dat mijn woonkamer wel een beetje kunst kon gebruiken en daarom ben ik opzoek gegaan naar een leuk kunstwerk.

Ik ben al een tijdje fan van Cyprian Koscielniak. Dit is een kunstenaar die zich gevestigd heeft in Amstelveen. Hij komt uit Polen en zijn kunst vind ik indrukwekkend. Hij drukt zich uit via de kunst en hij wil echt een verhaal vertellen. Ik ben daarom naar zijn website toegegaan en hier heb ik wat gelezen over zijn visie. Hier kwam ik ook meteen een prachtig schilderij tegen. Deze kon ik voor een mooie prijs bestellen en dit heb ik uiteindelijk ook gedaan. Ik kon niet wachten tot dat mijn nieuwe schilderij van deze geweldige kunstenaar binnen zou komen en dit was gelukkig ook het geval. Hij kwam snel binnen en daarom kon ik het snel een mooi plekje in mijn woonkamer geven. Dit plekje vond ik al snel en inmiddels hangt het dus al mooi in mijn woonkamer.

kunst amstelveenKunst met een verhaal!

Aan het schilderij kan je echt zien dat deze kunstenaar iets wilt vertellen en dat is precies wat ik zo mooi vindt aan kunst. Ik heb het schilderij een leuke plek gegeven en ik heb er al veel leuke reacties op gehad van vrienden en familie. Het is een echte toevoeging aan mijn huis! Voor kunst in Amstelveen moet u echt hier zijn!