financial-lease-twenteIedere ondernemer heeft andere wensen. U doet immers niet allemaal hetzelfde werk. De noodzaak van een bedrijfswagen is er dan ook niet voor iedereen. Maar als u wel op zoek bent naar een jonge goed uitziende bedrijfswagen en u wilt niet te veel per maand betalen, dan is financial lease wellicht iets voor u. Hiermee rijdt u voor een vast bedrag per maand een bedrijfswagen naar wens. En het mooie is, de hoogte van het maandbedrag heeft u voor een groot deel zelf in de hand!

Financial lease is een leasevorm waarbij het aankoopbedrag van de bedrijfswagen, minus de slottermijn (het bedrag dat u aan het eind van de looptijd betaalt) en een eventuele aanbetaling, wordt verdeeld over de looptijd van het contract. Hierdoor ontstaat een vast maandbedrag, maar omdat u zelf inspraak heeft in de lengte van de looptijd en de hoogte van de slottermijn en aanbetaling, heeft u in principe ook de hoogte van het maandbedrag zelf in de hand. En dat kan behoorlijk in uw voordeel werken.

Door de zaken waar u zelf invloed op heeft goed toe te passen, kunt u uitkomen op een laag maandbedrag. Hiervoor rijdt u dan een mooie bedrijfswagen en u heeft altijd overzicht over de kosten. Wilt u een uitgebreid advies of een overzichtelijke offerte wat betreft de bedrijfswagen van uw keuze, dan kunt u contact opnemen met Financial Lease Twente. Zij zorgen in alle gevallen voor een leasecontract op maat.