scootPas geleden was ik een stukje wandelen met mijn moeder, ik merkte aan haar dat ze moeite met lopen had. Ze vertelde me dat dit niet zon was. Ik wist zelf al wel dat ze het vervelend vond om te zeggen en na een tijdje lopen vroeg ik het nog een keer. Dit keer gaf ze het wel toe.  Ik wilde haar erg graag helpen en daarom besloot ik om samen met haar opzoek te gaan naar een scootmobiel.

Toen ik haar vertelde dat een scoot erg handig kon zijn geloofde ze dit in eerste instantie niet. Ik liet haar vervolgens de website van Scootmobiel Vitaal zijn. Hier zag ze dat er een model stond dat inklapbaar was. Hierdoor zou ze haar aankoop overal meer naartoe kunnen nemen. Ze zou hierdoor met de bus kunnen blijven gaan en als wij zouden besluiten om een weekendje weg te gaan dan zou ze nog steeds mee kunnen gaan. Dit vond ze zelf wel een fijn idee en toen ze de prijs zag was ze al helemaal overtuigd om er een aan te schaffen.

mobielEen top aankoop!scootmobiel

Inmiddels heeft mijn moeder haar aankoop al in huis. Ze gebruikt hem nu dagelijks en ze heeft er al erg veel plezier van. Ze kan nu weer overal naartoe en het ding gaat niet eens sloom! Ze gaat namelijk 25 km per uur, hierdoor is ze bijvoorbeeld erg snel bij de supermarkt. Ze heeft een goede aankoop gedaan en ik ben er dan ook erg blij mee dat ik haar heb kunnen helpen.