logo-kliniek-veldhoven

haarAl een tijdje heb ik last van mijn kalende hoofdhuid. De laatste tijd merk ik dat ik er heel erg last van heb als ik met gezelschappen ben. In het begin wilde ik het accepteren door helemaal kaal te gaan zodat het niet op zou vallen, maar dat was ook geen succes. Een vriend van mij vertelde over de haartransplantatie van Kliniek Veldhoven en dat leek mij wel wat.

Transplantatie

Op de website van Kliniek Veldhoven had ik al het een en ander gelezen over een haartransplantatie. De informatie die ik online had gevonden zag er ook veelbelovend uit. Wat voor mij de doorslag gaf was het aantal goede ervaringen die er bij deze kliniek was ontstaan. Het leek mij een goed idee om de specialist van Kliniek Veldhoven naar mijn haar te laten kijken. Hiervoor heb ik een afspraak gemaakt.

kliniekTijdens de afspraak heb ik verteld waarom ik de haartransplantatie wilde ondergaan. De arts heeft naar mijn hoofdhuid gekeken en heeft verteld wat nodig zou zijn om mijn doel te behalen. Er is mij ook veel informatie meegegeven over het herstel en de risico’s die er aan verbonden zijn.

Nadat ik lang had nagedacht besloot ik er toch voor te kiezen om een haartransplantatie te ondergaan. Van de transplantatie zelf heb ik niet veel gemerkt. Het herstel ging snel en al snel zag ik verschil. Naarmate mijn haar weer groeide werd ik een stuk zekerder van mij zelf. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen bij Kliniek Veldhoven!