Hallo allemaal! Mijn naam is boer Hans en ik ga me voor dit jaar inschrijven voor boer zoekt vrouw. Daarom dat ik nu een blog ga schrijven om al mijn avonturen met mijn fans te delen. Ik ben al 15 jaar vrijgezel en zou heel graag een vriendin willen. Op mijn boerderij heb ik 100 koeien en 50 varkens. Dat is hard werken, maar dit doe ik met alle liefde. Mijn ouders wonen ook nog gezellig op het erf. Mijn vader was namelijk ook boer en na zijn pensioen heb ik de boerderij overgenomen. We eten ook nog elke dag samen, dat is wel zo fijn na een dag hard werken dat moeders het eten heeft gekookt. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik nog nooit voor mijzelf heb gekookt. Dat is ook een reden dat ik echt een vriendin moet krijgen. Ik ben inmiddels al 55 jaar oud en mijn ouders zijn ook niet meer de jongste. Dit is trouwen de foto die ik in ga sturen, wat vinden jullie ervan? Best leuk toch?

 

3

Hoe ziet mijn ideale vrouw er uit? Het moet een nuchtere boeren meid zijn. Ze moet goed met mijn moeder kunnen, omdat ze deze tenslotte elke dag zal zien met het avondeten. Daarnaast moet ze het niet erg vinden om mee te werken op de boerderij. Dagelijks poep scheppen hoort er ook gewoon bij. Het komt ook niet vaak voor dat mijn werkschoenen schoon zijn aan het eind van de dag. Verder ben ik niet zo kieskeurig hoor. Zolang het maar een aardige meid is ben ik al blij.

Ik ga zo maar even de koeien melken, omdat de Campina vrachtwagen vanavond langs komt. Ik zal jullie op de hoogte houden van alle gebeurtenissen. Hopelijk krijg ik heel veel brieven! Willen jullie voor mij duimen?