Skuumkoppe

Proost je met me mee? Maar welke biersoort zullen we daarvoor kiezen? Op de website van de bierkenner Hopt kun jij je keuze maken uit een groot assortiment. Voor elke liefhebber een geschikte biersoort. En omdat smaken verschillen is het aanbod zo enorm groot. De website leent zich er ook voor om kennis te maken met een biertje dat je nog niet kent. Bijvoorbeeld Skuumkoppe, een leuk verzonnen naam voor een lekker Texels speciaal biertje, donkerwit van Nederlandse bodem.

Is een bepaald bier niet voorradig of op dit moment (seizoensgebonden bier) niet verkrijgbaar, dan geeft de website je prima alternatieven. Je gaat dus nooit zonder resultaat shoppen in de Hopt biershop. Voor jezelf slaag je hier gegarandeerd, maar ook als je op zoek bent naar een smaakvol geschenk in de vorm van een bierpakket, mand of een biertap vind je dit hier.     

Skuumkoppe

Skuumkoppe van Texel

Leuke naam Skuumkoppe voor een biersoort. Droom lekker weg bij je glas bier en denk aan de witte golven (de schuimkoppen) op de zee, zo ontspannend! Je hoeft voor dit smaakvolle biertje niet op het eiland Texel te zijn (wat uiteraard wel een leuke vakantieplek is). Je kunt het bestellen op de website van Hopt, die veel meer lekker bier in haar grote assortiment heeft.

Neem een kijkje in de biershop voor inspiratie als je een biercadeau zoekt. Haal het in huis voor Vaderdag bijvoorbeeld, maar ook als voorraad voor onverwacht bezoek en uiteraard voor jezelf bij de barbecue of een andere leuke avond met vrienden.