Lees hier over de olijfboom 1 meter hoog. Een olijfboom van 1 meter is ideaal, want je kunt de boom overal kwijt. Je kunt de boom mooi in een bol snoeien, of welke vorm dan ook. De stam van een olijfboom ziet er al snel doorleefd uit, de boom lijkt dan eerder een eeuw oud. Let wel op of de olijfboom 1 meter die je voor ogen hebt winterhard is als je de boom het hele jaar door in de tuin wil hebben. Sommige olijfbomen moeten in koude periodes in een hoes, en Tropic trees verkoopt zo’n speciale hoes.

Mini boompjes zijn populair

Naast de olijfboom 1 meter heeft Tropic trees meer mini boompjes. Zo heeft Tropic trees een groot assortiment palmbomen, en dit voor zowel binnen als buiten. Palmbomen verliezen, evenals olijfbomen, in de herfst geen blad. Het hele jaar door heb je een groene boom. Andere mini boompjes is een citrus, en citrus is een verzamelnaam. De limoenen- citroenen- sinaasappel- mandarijnen- en granaatappelboom behoren allemaal tot de citrus. Een kleine sinaasappelboom is bijzonder leuk. Er komen bloesems in en die ruiken lekker, en als het vrucht draagt is het zo’n mooi zicht. Ook hiervoor geldt, opletten of het boompje winterhard is. Sommige citrusboompjes doen het in een serre beter dan buiten.

Bekijk het aanbod van Tropic trees en verbaas je over de lage prijzen

Het is bijzonder als je een olijfboom van 1 meter in ons koude land ziet staan. Het zijn immers exotische boompjes, maar de bomen hoeven niet in het subtropen te staan. Op de site van Tropic trees kun je verder linken waar je interesse naar uit gaat. Bijvoorbeeld een druivenstruik, deze zijn heel voordelig. Maar ook kamerplanten en bijzondere items als de agave. Alle prijzen zijn laag en dat komt omdat Tropic trees importeur is. Dat betekent ook dat de boompjes, struiken en planten gezond zijn, want zieke exemplaren kopen ze niet in.