naarden

kapper naardenIk doe erg veel aan mijn uiterlijk en ik vind mijn haar dan ook erg belangrijk. Daarom ga ik naar kapper Naarden. Deze kapper zorgt er altijd voor dat mijn haar perfect zit. Ik ga al een aantal jaar naar deze kapper en dat is niet voor niets.

Mijn oude kapper heeft er een keer voor gezorgd dat ik een scheef kapsel had en dit wilde ik nooit meer. Ik vertelde dit aan een vriendin en zij vertelde me dat zij een erg goede kapper kende. Zij ging hier al een tijdje naar toe en haar haren zitten nu altijd perfect. De service is erg goed en het is een gezellige kapsalon. Het is ook absoluut niet duur om hier geknipt te worden en daarom besloot ik toen der tijd om een keer met haar mee te gaan. Mijn vriendin maakte vervolgens een afspraak en ik ging mee.

kapperMijn haar zit altijd goed!naarden

Na de eerste afspraak zat mijn haar erg goed. Ik besloot om vaker naar kapper Naarden te gaan. Inmiddels ga ik dus al een aantal jaar naar deze kapper en ik kan jullie nu dus echt vertellen dat dit een goede kapper is. Mijn haar zit altijd erg netjes en dat is natuurlijk wel zo fijn. Ik heb zelf ook al een aantal mensen meegenomen en zij zijn ook allemaal zeer tevreden over deze kapper. Ben jij ook opzoek naar een goede kapsalon? Neem dan even een kijkje op de website voor meer info.