advocatenjuristen.nl

Een vriend van mij is sinds kort afgestudeerd. Hij heeft in Utrecht een bachelor Rechten gevolgd. Tijdens zijn studie kwam ik hier dan ook vaak over de vloer. In het studentenhuis waar hij woonde was het dan ook altijd gezellig. Ik ben nu nog steeds bevriend met enkele van zijn huisgenoten. Belangrijk is natuurlijk wel tijdens een studie de juiste prioriteiten te stellen. Zelf had ik hier dan ook geen moeite mee en gelukkig die vriend van mij ook niet.

Zo moest hij in zijn derde studiejaar een stage regelen. Omdat hier wellicht lezers zijn die hier ook iets aan hebben, deel ik deze tip dan ook graag met jullie. Ik heb het namelijk over de website advocatenjuristen.nl en je raad het al, hier kun vind je dus juridische vacatures online.

juridische vacatures online

Hij had hier veel aan gehad

Tijdens zijn studie werd nadrukkelijk verteld dat het vinden van een juridische studie een lastige opgave is en dat men hier op tijd mee moest beginnen. Zodoende ging die vriend van mij dus op zoek naar juridische vacatures online. Het duurde hem dan ook niet lang voordat hij terecht kwam op de hierboven genoemde website. Volgens hem werkt deze site zeer goed. Toen hij zich had ingeschreven, kreeg hij enkele dagen later al zijn eerste uitnodiging. 

juristNadat hij drie sollicitaties was afgegaan besloot hij te kiezen voor een overheidsinstantie. Tot op het heden is hij nog steeds werkzaam. Na zijn stage kon hij hier namelijk parttime blijven werken. Inmiddels heeft hij hier nu een fulltime baan. Dus dit is het bewijs dat de site ook echt werkt.