NYP vestigingen

NYP pizzaVandaag wil ik het gaan hebben of het restaurant NYP. Voor de mensen die niet weten waar dit voor staat, dis is de de pizzeria New York Pizza. De meeste van jullie zullen deze naam wel kennen. Echter denk ik niet dat iedereen hier ooit een pizza heeft besteld. Ondanks dat ze een grote naamsbekendheid hebben besteld niet iedereen hier hun eten.

Ik wel dus, zelf ben ik enorm fan van deze pizzeria. Ik heb hier de afgelopen jaren al vele bestellingen gedaan. Dit begon eigenlijk in mijn studententijd. Wanneer ik dan tot ’s avonds laat aan het studeren was, vergat ik geregeld te koken. Vandaar dat ik dus online eten moest bestellen en dit laten bezorgen. Ook kun je tijdens studeren eenvoudig een pizza eten. Wanneer je dan een slice neemt kun je tegelijkertijd ook andere dingen doen.

NYP vestigingen

De reden waarom ik hier al jaren een enthousiaste besteller ben is omdat leveringen altijd snel zijn. Dit komt denk ik omdat er veel NYP vestigingen zijn. Hierdoor is er altijd wel een vestiging in de buurt je dus niet lang op je pizza te wachten.

Meer als alleen pizza’s

Wanneer je naar newyorkpizza.nl zul je zien dat zij erg veel keuze hebben in pizza. Ik moet eerlijk bekennen dat ik vaak voor de standaard kies, namelijk de Margarita. Gewoon lekker veel kaas er op en dan ben ik al tevreden.

New York Pizza SaladesNew York Pizza heeft nu ook al een geruime tijd andere etenswaren op het menu. Zo kun je hier ook heerlijke salades bestellen. Hier gaat een vriendin van mij altijd voor. Deze zijn goede gevuld en ook nog eens gezond. Verder hebben zij ook verschillende fingerfoods. Dit is vooral ideaal wanneer er onverwachts vrienden voorbij komen. Wanneer deze dan honger hebben, bestel je gewoon een aantal chicken wings. En doordat er genoeg NYP vestigingen in Nederland zijn, hoef je hier niet lang op te wachten.