aquafinesseAl een paar jaar woon ik op mezelf en dat bevalt heel goed. Mijn vrouw en ik hebben het goed naar ons zin. Afgelopen maand hadden we een zwembad gekocht bij Bodyfit. Er komt natuurlijk veel meer bij kijken dan alleen een zwembad kopen. Ik ben daarom op de webshop van hun gaan kijken. Wat opviel was het grote assortiment. Je kon het zo gek nog niet bedenken of ze hadden het. Zo hadden ze aquafinesse, zwembad stofzuigers, chloorshock, spa filters en nog veel meer. Mijn oom adviseerde mij om aquafinesse te halen omdat het goed is voor het water. Ook is chloorshock erg belangrijk om je chloor op peil te houden.

Op de website had je de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen. Uiteraard heb ik daar gebruik van gemaakt. Het bestellen ging me erg gemakkelijk af. Alles stond duidelijk aangegeven en het betalen was ook goed geregeld. Je kon op meerdere manieren betalen, dus top! Ik ben daarom ook zeer tevreden over het bedrijf.

Echt een aanrader. chloorshock

Wat opviel was de uitstekende service van het bedrijf. Binnen twee dagen had ik mijn bestelling al binnen. Ik ben het natuurlijk gelijk gaan uitproberen. Het werkte echt perfect. De producten beschikken over goede kwaliteiten en zijn zeker voor herhaling vatbaar. Wat betreft de prijsverhouding was alles goed, dus kijk snel op de website voor meer informatie. Je hebt ook de mogelijkheid om contact op te nemen. Zowel telefonisch als via de mail. Ze geven je graag passend advies!