afslanken

upstairs wellnessHet artikel van vandaag schrijf ik namens een vriendin van mij. Zij hoopt met haar verhaal andere te helpen die hetzelfde probleem hebben als haar. Die vriendin van mij kampt nu al meerdere jaren met een serieus overgewicht probleem. Ze heeft dan ook al van alles geprobeerd, allemaal zonder succes. Dit was totdat zij terecht kwam op de website schoonheidssalon-upstairswellness.nl. Zo woog zij een half jaar geleden 126 kilo. Inmiddels weegt zij nu 88, je kunt dus stellen dat zij enorme stappen heeft gemaakt! Ik moet zeggen dat ik dan ook enorm trots op haar ben. Dit komt volgens haar dus door deze afslankcabine Roosendaal

Het proces

afslankcabine RoosendaalZoals ik al zei was het resultaat dus verbluffend. Wat met name ideaal voor die vriendin van mij was, is dat het dus mogelijk was om zowel plaatselijk als geheel gewicht te verliezen. Dit komt dan ook omdat haar stofwisseling en afweersysteem beter werkt. Bij Upstairs Wellness in Roosendaal werd ze dan ook zeer goed begeleid.

Verder had zij nog het geluk dat deze behandeling gedeeltelijk vergoed werd door haar zorgverzekering. Dus ken jij ook iemand die te maken heeft met overgewicht? Geef hem of haar deze website als tip mee. Hier zullen zij er dan ook alles aan doen om het streefgewicht te behalen. Hier wordt namelijk alleen maar gewerkt met professionele medewerker.

Ook voor schoonheidsbehandeling

afslankenWat wellicht ook interessant is voor jullie om te weten is dat je hier terecht kunt voor een schoonheidsbehandeling. Hier heb ik dan ook meerdere recensies over gelezen. Vooral de prijs/kwaliteitsverhouding schijnt hier uitstekend te zijn!