Het drinken van een rode wijn blijft mijn favoriet. Tijdens het diner heerlijk genieten van een smaakvol wijntje doe ik maar al te graag. Helaas ben ik er van de week achter gekomen dat we geen wijn meer in huis hebben… Het diner had ik zo gemaakt zodat een glas rode wijn erbij smaken zal! Balen, echter ben ik direct op het internet gaan zoeken of dat er nog een supermarkt open is.

Door te zoeken op het internet kwam ik puur toeval de website van 247wijnshop.nl tegen. Hier kan je gemakkelijk rode wijnen bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard is het ook mogelijk om bij hun meerdere soorten wijn, champagne en prosecco te bestellen hoor! Ik ben in ieder geval enorm gek op het drinken van een glas rode wijn waardoor ik hier specifiek naar gezocht heb. Doordat ik zag dat je hier online kan bestellen was ik meteen verkocht! Diverse aanbiedingen hadden ze waar ik uit heb gekozen, je wilt immers niet teveel betalen voor hetgeen wat je elders goedkoper kan krijgen toch.

24-7-transparant-30boubkbcym3ulfesvzwu8 klassiek-italiaanst-januari-1-2016-1100x1100-200x200

Gemakkelijke levering

Het heeft dan in totaal een dag geduurd voordat mijn bestelling thuis werd bezorgd. Heb niet lang kunnen wachten om te proeven aangezien mijn man de fles al open had gemaakt. Heerlijke rode wijnen verkopen ze daar zeg! Ik ga hier zeer zeker vaker bestellen.