De lampen van Moooi hebben niet voor niks mooi in hun naam staan. Het zijn stuk voor stuk lampen met karakter. Elke lamp is uniek en zorgt voor prachtige verlichting in elke ruimte. Met de Moooi Non Random lamp haal je een echt meesterstuk in huis. Hoewel alle lampen van Moooi het waard zijn om een artikel aan te wijden, zetten we dit keer de Non Random in het middelpunt. Deze lamp geeft niet alleen mooi licht. Het is een lamp met een verhaal die gemaakt wordt van unieke materialen die niet vaak gebruikt worden in de wereld van de lampen. Dat maakt de lamp bijzonder en het licht dat ie verspreid ook. Lees snel verder en laat je betoveren door deze lamp. Je kunt hem alleen ophangen, maar hij is nog mooier in het gezelschap van meerdere Non Random lampen. Dat bloeit de lamp helemaal op.

Moooi lampen: een enorme collectie mooie lampen

We willen je geen enkele lamp van het merk Moooi onthouden. De lampen zijn allemaal de moeite waard en verdienen het dat je ze gaat bekijken. Doe dat ook vooral. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van de lampen. Laat je nu meenemen in het verhaal van de Moooi Non Random lamp.

Moooi Non Random, een unieke lamp

De lampen van Moooi zijn stuk voor stuk mooi en de moeite waard. Toch is de Moooi Non Random een klasse apart. Het is een model met een unieke blik op de ouderwetse, klassieke hanglamp en staande lamp. De vormgeving is heel gedetailleerd en verstrikt. Het is een klassieker met een totaal andere uitstraling en ondanks de stoere materialen een lamp die elegant is en een ware blikvanger. Het verhaal begint bij de inspiratie van zijn ontwerper.

Knoestig en circuit achtig

Ontwerper Bertjan Pot haalde zijn inspiratie voor Moooi Non Random lamp uit mooi opgerolde bolletjes wol. Het merk zelf omschrijft de lamp als een betoverende zeepbel die doet denken aan de magie van Arabische nachten. De lamp is gemaakt van niet alledaags lampen materiaal. Je kunt de lamp bestellen in de kleuren zwart of wit. Zodra de lamp hangt is het een echte eyecatcher. De lamp komt tot zijn recht in elk interieur. Of je nu een klassieke of een moderne inrichting hebt. De lamp past zich aan aan de omgeving.

Moooi Non Random een lamp van glasvezel en epoxy

De Moooi Non Random wordt gemaakt van glasvezel dat je vaak terugziet op muren en daarna gedrenkt in epoxyhars. Epoxy wordt vaak gebruikt op vloeren omdat het materiaal stevig en slijtvast is. Het maakt de lamp flexibel en ijzersterk. De aluminium kap is gepoederlakt en voelt stevig aan. Aan de binnenkant van de lamp vind je een reflector die gemaakt is van glanzend, geanodiseerd aluminium. Dat zorgt ervoor dat de ruimte goed verlicht wordt op een mooie, stijlvolle manier. Door het gebruikte materiaal is de lamp makkelijk schoon te houden en heb je er gegarandeerd jarenlang plezier van.