Voor mijn zusje ben ik druk aan het zoeken geweest naar een nieuwe maatwerk verstelbare stoel. Dit omdat haar vorige stoel helaas kapot is gegaan en het hoog tijd is geworden dat ik ga zoeken naar een nieuwe stoel voor haar. Dit omdat mijn ouders het al druk genoeg hebben en ik het leuk vind om samen met mijn zusje een nieuwe stoel te bestellen. Door op het internet te zoeken heb ik een onwijs leuke tijd gehad met mijn zusje!

logo

Zo zijn we terecht gekomen op de website van kindermeubilair.nl. Hier is het mogelijk om een verstelbare stoel te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Mijn zusje vond de stoel in de eerste instantie erg saai waardoor ze hem niet wilde hebben. Vanaf het moment dat ik had gezegd dat ik hem ga opknappen voor haar wilde ze deze maar al te graag hebben!

foto5-640x427

Mijn ouders beslissen natuurlijk

Doordat ik dit met mijn ouders had besproken waren ze beide enthousiast over het feit dat ik dit samen met haar ga doen. Uiteindelijk hebben hun de stoel besteld en ben ik samen met mijn zusje de stad ingedoken om nieuwe stickers te kopen welke we erop kunnen plakken! Al met al weet ik in ieder geval zeker dat wij dankzij maatwerk verstelbare stoel mijn zusje weer een plezier kunnen doen.