Cardano kopen

Sinds 2017 is Cardano (ADA) beschikbaar voor de handel. De Cardano-prijs (ADA) steeg in het eerste kwartaal van 2021 met ongeveer 700 procent en bereikte een nieuw record van $1,43 en een marktwaarde van meer dan $45 miljard. Cardano is een open-source smart contract-platform met een ontwerp dat tal van mogelijkheden mogelijk maakt. Het is een gedecentraliseerd blockchain-platform voor applicatieontwikkeling (dApp) met meerdere activa en verifieerbare contracten waarmee verschillende gedecentraliseerde financiële apps, nieuwe crypto valuta’s, games en meer kunnen worden gemaakt. Je kan Cardano kopen en het Cardano-netwerk heeft zijn eigen valuta, ADA, die gebruikers dus kunnen gebruiken om te betalen voor transacties, winkelwaarde, inzet etc. Wat Cardano onderscheidt, is de focus op strikt academisch onderzoek om de ontwikkeling van een veilige, snelle en schaalbare blockchain te garanderen.

Cardano kopen

Waarom zou u in Cardano investeren?

Laten we eens kijken naar enkele van de redenen waarom u geld in ADA zou moeten steken. ADA is een digitale asset met een breed scala aan toepassingen en een langetermijnplan. Cardano’s blockchain is veel flexibeler, duurzamer en schaalbaarder dan zijn concurrenten. Het platform is peer-reviewed en data gedreven.

Cardano werkt aan een digitale kunstmarktplaats, een peer-to-peer cryptocurrency- handelsplatform en een platform voor het verhandelen van aandelen en real-world activa op de Cardano-blockchain. Cardano is de thuisbasis van een aantal gedecentraliseerde apps met veel belofte.

Een ander voordeel van Cardano is het gebruik van een proof-of-stake-systeem, dat veel minder energie verbruikt dan proof-of-work. Het gebruik van deze technologie maakt ADA tot een van de meest milieuvriendelijke cryptocurrencies.