Alles wordt technischer

Alles wordt in de moderne tijd verbeterd en technischer gemaakt. Je kan elk voorwerp bedenken en het is wel mogelijk om het aan te passen met een of ander technisch snufje. Overal komt wel elektriciteit aan de pas. Mensen hebben natuurlijk ook gewoon altijd de neiging gehad om alles beter te maken en het is ook een soort van wedstrijd geworden. Want wie het snelst met een goed idee komt om een bepaald voorwerp te verbeteren zal hier veel geld mee kunnen verdienen. Logisch dus dat iedereen er zoveel mee bezig is.

 

Verbeteringen op elk vlak

Alles is elektrisch geworden. Je hebt elektronische weegschalen, elektrische notitieboekjes, e-readers, elektrische rolstoelen en elektrisch bureau. Dit zijn allemaal wel verbeteringen want ze maken het leven van mensen duidelijk makkelijker, en mensen hebben er ook behoefte aan. Zolang er behoefte is voor verbeteringen zullen mensen die altijd blijven verzinnen. Het is ook wel leuk om te bedenken hoe de wereld er over tien jaar uitziet aangezien de ontwikkeling van technologieën tegenwoordig zo ongelofelijk snel gaat. Uitvinders zijn er continu mee bezig. En de consumenten genieten er duidelijk van. Kijk maar hoe populair de nieuwste iphone elk jaar maar weer is, hoe duur Apple de producten ook maakt, ze worden altijd maar weer gekocht.

 

Tijdreizen

Jaren geleden dachten mensen dat we tegen de tijd dat het 2022 is wel zouden kunnen vliegen of zouden kunnen tijdreizen. Dit is helaas nog niet mogelijk, maar er is wel veel meer mogelijk dan honderd jaar geleden. Als je tegen iemand had gezegd dat je op een klein computertje met iemand kon videobellen aan de andere kant van de wereld hadden ze je vierkant uitgelachen. Het is natuurlijk wel leuk om te fantaseren wat er over 20 jaar allemaal mogelijk is. Wie weet kunnen we tegen die tijd wel tijd reizen, vliegen en teleporteren over de hele wereld. Sommige mensen hadden 100 jaar geleden ook niet geloofd dat een elektrisch bureau zou bestaan.